TR-Top raiders
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
TR-Top raiders

Forum of the TR-TR-Top raiders in Si4. The best of the best!

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

Smeeeh !

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Smeeeh

Število prispevkov : 1

Smeeeh   ! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Smeeeh !   Smeeeh   ! I_icon_minitimeSre Jun 10, 2009 1:16 pm

Ime: Smeeeh

Link do profila: http://s4.travian.si/spieler.php?uid=10742

Starost: 18

V katero našo alianso želiš? SZ-TR

Se prvič prijavljaš za vstop v našo alianso: DA

Ali trenutno prosiš za vstop tudi v kaki drugi aliansi (kateri)? NE

Rang: 4491

Populacija: 46 (razvil se bom hitro : Gold)

Datum, ko si se registriral/a na ta server: 7.6.2009

Pleme: Galci

Koordinate metropole: (-17|70)

Imaš koga v aliansi, ki lahko da zate dober glas: Na žalost ne

Urna produkcija surovin:
Les: 28
Glina:32
Železo:28
Žito:7
Število vojakov: 2 Falange ()

Ali si farma od kogarkoli? Kdo te farma? Pravkar prihaja(prvi nihče me še ni) k meni napada vašega igralca slox, ampak sem ga že lepo prosil če me nebi napadal da bi se lahko pridružil vaši aliansi saj bi z izkušnjami veliko pripomogel k uspehu le nje . (pa še špranjo si bomzgradil eno do konca kar je 2000 surovin v tevtonskem primeru okoli 1300 skritih in se nadrradil hitro )

Si obrambni ali napadalni igralec (tvoje želje in trenutna realnost): Napadalni (oz. ko je metropolca crooper se skoncentriram v metropoli na napad in v ostalih na obrambo da se lažje pomaga aliansi v hudih časih )

Kako dolgo že igraš Travian: 3 leta

Ali plačuješ za gold? Nisem ga še (mogoče ga bom) trenutno pa trije delajo do 75 in bom na koncu imel 80 zlata

Tvoje izkušnje z drugih serverjev (nicki in alianse so zaželjeni): s1(prvi slo travian)Aliansi : RIP & Kunje Nick: Mateicha (21 vasi okoli 16k populcije), v zelo dobrem stiku sem bi pa z Dr.15ka veliko mi je svetoval in podobno . s3 Imena alianse se ne spomnim  Nick:Sparakus(16 vasi ooli 10k populacije ) dober prijatelj je bil pa Phantom, kateremu sm čisto na koncu prepustil svoja naselja da je lažje zmagal server ker je imel čudo sveta .

Si bil na s4 že v kaki drugi aliansi? Če da, zakaj si jo zapustil? NE

Ali imaš kakšnega TR igralca v svojem 7x7 kvadratu ?NE

Kako pogosto se prijaviš na Travian: Čez celi dan ko je kaj za postorit sem gor Very Happy

Kakšni so tvoji cilji v tej igri: Z dobro alianso kar vidim da vi ste osvojiti slovenski server s4

Kakšna je tvoja trenutna strategija: Na začetku da imam čim višjo urno proizvodnji in takoj ko je tam nekje 80-100 na full vojsko ker sm galec in so enote na začetku malo dražje kot recimo tevtonski gorjačarji.

Si pripravljen sodelovati po navodilih vodilnih v aliansi v dobro alianse: SEVEDA

Povej več o sebi in zakaj se hočeš pridružiti aliansi: Luka iz kranja letos polnoleten obiskujem TŠC Kranj, aliansi se želim pridružiti ker sklepam da so notri sami izkušeni igralci in se da z njo osvojiti s4

Prisegaš večno vdanost vodstvu in boš spoštoval njihove odločitve?
DA, z alianso v dobrem in slabem če je treba tudi nazaj do 0 !

Res lepo bi vas prisl če bi bil lahko del zgodbe te alianse na tem serverju .
Nazaj na vrh Go down
publoser

Število prispevkov : 7

Smeeeh   ! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smeeeh !   Smeeeh   ! I_icon_minitimeSre Jun 10, 2009 5:04 pm

Farma : Denied Smile
Nazaj na vrh Go down
Ramaganga (Andraž)

Število prispevkov : 12

Smeeeh   ! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smeeeh !   Smeeeh   ! I_icon_minitimeSre Jun 10, 2009 5:43 pm

ZAVRNJEN
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Smeeeh   ! Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Smeeeh !   Smeeeh   ! I_icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Smeeeh !
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1