Ime: whiskey
Link do profila:http://s4.travian.si/spieler.php?uid=7252Starost:21 let
V katero našo alianso želiš?JZ-TR
Se prvič prijavljaš za vstop v našo alianso:Da
Ali trenutno prosiš za vstop tudi v kaki drugi aliansi (kateri)?Ne, ponavadi ne menjam dosti alians in zato na začetku poiščem eno, ki se mi zdi kvalitetna.
Rang:1900 pa nekaj
Populacija:75
Datum, ko si se registriral/a na ta server:31.5.2009
Pleme:Tevtoni
Koordinate metropole:-62 -52
Imaš koga v aliansi, ki lahko da zate dober glas:Žal nikogar, prej še nisem igral na s4.
Urna produkcija surovin:Les: 42
Glina: 36
Železo: 32
Žito: -87
Število vojakov:Danes bo 200 gorjač + heroj.
Ali si farma od kogarkoli? Kdo te farma?Ne, so nekaj poskušali, vojsko sem skril, surovine pa je tu pa tam kdo vzel (nisem špranjar, za 300 železa pa tudi ne porabim 3 golda ali pa gradim nekaj česar ne rabim). Zaenkrat pa že okoli 3dni ni bilo napada.
Si obrambni ali napadalni igralec (tvoje želje in trenutna realnost):Trenutno napadalen, vedno tudi bil. Obramba pride kasneje, ko bo sploh kaj za branit.
Kako dolgo že igraš Travian:Od prvega si1.
Ali plačuješ za gold?Da, kolko ga pač rabim.
Tvoje izkušnje z drugih serverjev (nicki in alianse so zaželjeni):Si1 (prvi) - eXtreme (bil sem v BOS-SV), sicer sem začel prepozno, bil sem brez znanja, zato sem hitro zaključil - cropkill
Si3 (prvi) - eXtreme - alianse UN-SV, Bajski, KK (vse je ista aliansa, bil sem v vodstvu) -zapustil ker sem imel kar pestro na faksu
SiX (trenutni) - igram top100 account s kolegi, katerega imena in alianse zaenkrat ne bom izdajal, da ne bo kakorkoli škodilo poteku
Si bil na s4 že v kaki drugi aliansi? Če da, zakaj si jo zapustil?Ne, to je moj prvi poskus na s4.
Ali imaš kakšnega TR igralca v svojem 7x7 kvadratu ?Ne, blizu je TGT, oddaljen je 50 minut.
Kako pogosto se prijaviš na Travian:Čez cel dan, koliko pač moram in koliko gre, včasih po 4 ure za travianom v kosu, včasih vsake pol ure nekaj naredim in pogledam situacijo.
Kakšni so tvoji cilji v tej igri:Čimvečja vojska, uničevat napadalne vojske sovražnikov. To je najbolj zabavno v tej igri. S 3.5 pa upam, da pride tudi kaki artefakt v moje naselje. WW mi ni prioriteta, predvsem start in midgame.
Kakšna je tvoja trenutna strategija:Zakomplicirana in zahtevna, verjetno najboljša
Ni moja strategija samo ropanje, čeprav je to del strategije, od katerega je najbolj odvisna.
Si pripravljen sodelovati po navodilih vodilnih v aliansi v dobro alianse:Sem.
Povej več o sebi in zakaj se hočeš pridružiti aliansi:Star 21 let, v prostem času hodim na faks in študiram
Aliansi se hočem pridružit zato, ker mislim da ima potencial, pa tudi zato da lahko med igranjem traviana spamam po forumu
Alianse ne potrebujem za pomoč v kakršenkoli smislu zdaj na začetku. Pa glede moje populacije in ranga - pričakujte konkreten porast v naslednjih dneh. Pa tudi ambasado bom zgradil če me boste sprejeli. To je +3pop
Prisegaš večno vdanost vodstvu in boš spoštoval njihove odločitve?Da, če bojo odločitve razumne.
PS Ne jemat mojega profila preveč resno. Včasih dobim namreč kake napade sarkazma